sobota 22. prosince 2012

Samota - osamění


¨


Jo mimochodem, mám hotové 2 dlouhé překlady ("Janě F." patří velký dík za zkontrolování mého pravopisu). Ještě se jednou podívám, jestli by se určité věci nedaly přeložit lépe a zítra ráno nahraju první video :)

8 komentářů:

  1. DýFí, opět moc děkuji :-)
    měla bych prosbičku, vím, že jsi dával nedávno k dispozici titulky, mám je, děkuji za ně a chtěla jsem se zeptat, jestli bys mohl dát ke stažení i titulky k těm posledním videikám ... díky a přeji krásné prožití (nejen) svátků Vánočních, Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Časem je přidám, také přeju pěkné prožití svátků. Ale než si to uvědomíme, budou pryč :d

      Vymazat
    2. Dýfí diky moc a hezky novy rok :)

      Vymazat
  2. děkujeme za krásný dárek k ježíšku :) už se moc těším na zítřejší video. Jinak krásné vánoce všem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné a klidné prožití vánočního času přeji hlavně autorovi těchto stránek a jeho blízkým a všem, kdo tento web navštěvují:)

    Je úžasné poslouchat ten nádherně uklidňující hlas ET i bez obrazu. Jak tady píší ostatní, to je ten pravý vánoční dárek. A objevujeme ho v sobě:)

    EN

    OdpovědětVymazat
  4. DýFíne jsi machr.Přeji Ti pěkné svátky a samozřejmě i ostatním.Aby jste zase našli sami sebe.Jste víc než si myslíte ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhezčí dárek :-) Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Preji krasne chvile i vanocni atmosferu u svatecniho stolu v rodinnem kruhu pro Petu, jeho rodinu a vsechny ty, kteri navstevuji tyto stranky. Hodne zdravi a miru v dusi pratele do pristiho roku :-)

    OdpovědětVymazat