čtvrtek 27. prosince 2012

Video

... Doufám, že na tohle nikdo nečekal :) Doufám, že nikdo nečekal na moment v budoucnosti, "který mě osvobodí"




13 komentářů:

  1. johoo a hned mam prijemnej den diky :)
    dalsi dlouhy video

    OdpovědětVymazat
  2. Dakujem krásne som tu prvý krát ale urcite nie posledny :-) Zacala som vcera na you tube a dostala som sa sem. Srdecna vdaka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji :-)
    ... Neskutečné změny v lidech... Jak se stali duchovními a svobodnými... a přesto jste nikdy nevěděli, kdo sejde ze schodů příští ráno :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. super prácička, teď si pouštím, jsem na zhruba 16,30, tam kde mluví o původu/kořenu utrpení a ega. je to tam přeložené jako "cesta".

    jen tak dál, těším se na další materiál.

    OdpovědětVymazat
  5. :-)
    Děkuju moc, Dýfí ... Věrka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za za vše, co zde děláte.
    Jsem ve svém okolí, svojí úžasnou cestou, na kterou mě přivedl právě ET tak trochu osamocen se a nemám v podstatě možnost si o svých poznatcích, pocitech s nikým promluvit. Občas jsem s toho trochu smutný, ale díky vašim videím a pocitu, že lidí jdoucí po stejné cestě je stále více to vše mnohem lépe zvládám .

    Díky moc přátelé
    Mirek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ET mi připomněl a vrátil mě na Cestu, kterou jsem kdysi, nevím kdy, tak důvěrně znala. Jen jsem to neuměla pojmenovat. Taky si někdy na té cestě připadám docela sama, ale občas se ke mně někdo přidá tím, jak spolu jen tak, třeba v přírodě, vnímáme tichou hlubokou Přítomnost. Najednou je z toho divokého uspěchaného světa ve skoro nehybném vnímavém klidu a míru. Děkuji moc za překlady :-) JaJi

      Vymazat
  7. Zase Ti musím poděkovat za tvou práci DýFí :)

    OdpovědětVymazat
  8. jsem vědomí a jediné co mám, je jen že jsem, že ke mně přichází informace, které mohou být z různých zdrojů, ale o jejich hodnověrnosti a komplexnosti nemám žádné hodnověrné a komplexní informace, z toho ale vyplývá, že nemohu vědět, co tam venku, mimo mě, je a jestli vůbec, všechny informace, které se dostávají do centra mé pozornosti, mohou být mojí součástí odjakživa, jen v místech kam nevidím, svět tam venku možná existuje, ale nemám o něm víc než jen představy, vytvořené mnou, pocit osamocení je projekcí potřeby informací o existenci jiných vědomí, v mé moci je si takové informace přivolat do centra pozornosti a uspokojení (vyrovnání potenciálů) dosáhnout............................................do příštího roku si přeji hodně pěkných informací o světě a jiných vědomích

    OdpovědětVymazat
  9. I já se přidávám k velikým díkům.
    Líbila se mi pasáž o dětech a emočním tělu. Mám ráda větu, když mě emoční tělo ovládne - i toto pomine a je to takové jaké je.

    OdpovědětVymazat
  10. prijat ze cas neexistuje len pritomnost, ale mysel mi to stale pripomina.

    OdpovědětVymazat