sobota 1. června 2013

Video na překlad

Nechtěl by někdo přeložit tohle úžasné video? ... Já bych to klidně udělal, ale jsem trochu línej :D


14 komentářů:

  1. Ja bych chtel ,ale nikdo by tomu nerozumel :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Co třeba relaxace ASMR - Videa akusticky navozující "mozkový orgasmus"?
    http://ografologii.blogspot.cz/2013/05/novy-fenomen-asmr.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosím lidi, když už píší komentáře, aby byly k věci

      Vymazat
    2. Dyfi, nemozes prosim Ta niekedy, ak si najdes cas, prelozit aj toto video: http://www.youtube.com/watch?v=M00VLswZdyc

      Vymazat
    3. nevím, bylo by to zajímavé. Ale teď nevím

      Vymazat
  3. Ok, asi ty titulky udělám, už jsem dlouho žádné nedělal

    OdpovědětVymazat
  4. DýFí, koukal jsem jak děláš titulky a řekl jsem si, že bych ti mohl koupit jako poděkování japonský "TMPGEnc Video Mastering Works". Je to nejlepší soft na zpracování videa co znám. Můžeš v tom udělat všechno najednou - konverze, titulky, filtry atd. Taky si přísně hlídaj licence - zhruba 2x za měsíc se přes internet kontroluje licence. Kdybys měl zájem tak napiš na chumlen(zavináč)centrum(tečka)cz. Tady se můžeš kouknout: http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/tvmw5.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavá nabídka, ale v současné době si bohatě vystačím s tím, co mám k dispozici. Ale i tak díky

      Vymazat
  5. Môže to byť zaujímave video ,škoda nerozumiem.Niečo podobné. http://www.youtube.com/watch?v=A7zKBs3epQc

    OdpovědětVymazat
  6. Z toho mála, co jsem anglicky schopen porozumět mi připadá, že to bude asi pravděpodobně jen jinými slovy převyprávěný zážitek této ženy, na který jsi už jednou odkazoval v sekci dalších zajímavých videí, jen na tom předchozím vypadala viditelně mladší a vyzařovala z ní radost ze života. Na tom novém videu už to vypráví jakoby mechanizovaně. Asi to je důsledek toho, že to vypráví až příliš často. Ale taky to nejspíš znamená, že ztratila tu přítomnost, co svým zážitkem získala. Viděl jsem díky DýFímu hodně Eckhartových videí, vypadají, že jsou i pár let od sebe, ale na žádném z tech co jsem viděl, Eckhart nevypráví nic mechanizovaně. Vždy je vidět, že to dělá s radostí, že ho to baví.

    OdpovědětVymazat
  7. Jarda absolutne s tebou nesouhlasim a necitim to tak. Vsechny videa s Anitou jsou absolutne skvela. Pro me je naopak toto lepsi nez tamto o kterem pises.
    A ja moc dekuji, ze jste to tu sdileli, protoze jsem o Anite nikdy neslysela. Ted uz mam doma jeji knizku a je to jedna z nejlepsich knih co jsem kdy cetla (jedna z tech co bych si vzala na opusteny ostrov :) Videla jsem uz nekolik videi s Anitou a co jsem si prave pri kazdem rikala, bylo, jak to dokaze pokazde vypravet s tou samou pritomnosti a prozitkem i kdyz to vypravi porad dokola, pokazde to ma tu samou neuveritelne nadherou silu. A jeste k reakci na Jardovu poznamku : sama na sobe jsem si vsimla, ze tento pocit, ze nejake video neni dost dobre, jak ty pises ze se ti zda mechanizovane je mnou samou. Zda se mi to tak, protoze ja sama se nedokazu v tu chvili dost vyladit a soustredit, ci jsem v takoven nejakem stavu. Vzdy to odpovida situaci, ve ktere jsem. V tomto obdobi mi k prozitku pritomnosti mnohem vice pomaha Anita nez Eckhart. G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte tu knížku v Angličtině nebo ve Slovenštině? Ptám se, protože mám pocit, že v Česku snad ještě nevyšla

      Vymazat
  8. Doporucuji k prekladu : http://www.youtube.com/watch?v=qUzvw-vZ_zA
    Tento rozhovor je absolutne skvely. Zda se mi ze je to tim, ze ten kdo s Anitou mluvi je tez velmi pritomny, now and here :)
    Alespon mne prislo, ze se tam resi prakticke veci, napr ohledne emoci a tezkosti a neni to jen opakovani vypraveni z klinicke smrti. :)

    OdpovědětVymazat